Centar UP2DATE jedina je udruga u Republici Hrvatskoj koja se bavi razvojem i primjenom ICT-a u svakodnevnom životu osoba s invaliditetom i zajednički nastojimo pokrenuti stvaranje univerzalnog dizajna.

Afirmirali smo se u krugu zainteresirane javnosti kao jedan od važnih čimbenika na području informiranja i savjetovanja, organiziranja i izvođenja informatičkih edukacija, pružanja usluga tehničke podrške korisnicima novih tehnologija, pružanja usluge videćeg pratitelja i tumača znakovnog jezika, provjere pristupačnosti digitalnog sadržaja, prilagodbe kulturnih sadržaja, itd.

Redovito zapošljavamo osobe s invaliditetom, a aktivnosti prilagođavamo zahtjevima korisnika i tržišta rada.

Sastanak tima u uredu

U svakodnevnoj komunikaciji s vama, nastojimo pozitivno odgovoriti na sve vaše želje i potrebe. Trenutno vam možemo ponuditi sljedeće usluge:

IZJAVE KORISNIKA

Moje iskustvo s učenjem rada na računalu je fantastično. Centar UP2DATE je za mene najbolji i zahvaljujem se mojoj predavačici na strpljenju, razumijevanju, dobroti i ostalome. Svima preporučam edukacije u Centru UP2DATE.
Barbara Gergorić
Jako bih pohvalila projekt asistenta jer često koristim pomoć asistentica iz Centra UP2DATE i jako sam zadovoljna i njihovom fleksibilnošću i načinom komunikacije. Bez takve usluge ne bih mogla obavljati svakodnevne aktivnosti.
Sanja Fališevac
Nisam nigdje do sad imao priliku ovako gledati divlje životinje, ptice i oružje. Jako sam sretan što sam bio u Lovačkome muzeju i preporučit ću svima da dođu. S uslugama Centra UP2DATE sam oduševljen, uvijek su susretljivi i na raspolaganju nama korisnicima.
Orijano Beušić
Pohvalna je politika Centra UP2DATE jer osluškuje želje i potrebe korisnika koji im se obraćaju i na temelju tih saznanja kreiraju aktivnosti, projekte, programe. Zato su tako odlični, uspješni i traženi. Meni je susret s njima bio prekretnica u životu, pozitivan događaj!
Željko Devčić

UP2DATE U BROJKAMA

1
godina rada
1
korisnika
1
zaposlenika
1
volontera

Centar za istraživanje, edukaciju i primjenu novih znanja UP2DATE

LOKACIJA

Ulica grada Mainza 29
10000 ZAGREB

INFO

OIB | 81236156441
IBAN | HR0323600001101502828

KONTAKT

T  |  +385 1 4839534
E  |  info@up2date.hr

Oznaka pristupačnosti
up2date logo