Centar UP2DATE jedina je udruga u Republici Hrvatskoj koja se bavi razvojem i primjenom ICT-a u svakodnevnom životu osoba s invaliditetom i zajednički nastojimo pokrenuti stvaranje univerzalnog dizajna.

Afirmirali smo se u krugu zainteresirane javnosti kao jedan od važnih čimbenika na području informiranja i savjetovanja, organiziranja i izvođenja informatičkih edukacija, pružanja usluga tehničke podrške korisnicima novih tehnologija, pružanja usluge videćeg pratitelja i tumača znakovnog jezika, provjere pristupačnosti digitalnog sadržaja, prilagodbe kulturnih sadržaja, itd.

Redovito zapošljavamo osobe s invaliditetom, a aktivnosti prilagođavamo zahtjevima korisnika i tržišta rada.

Sastanak tima u uredu

U svakodnevnoj komunikaciji s vama, nastojimo pozitivno odgovoriti na sve vaše želje i potrebe. Trenutno vam možemo ponuditi sljedeće usluge:

NOVOSTI

logo projekta BeUPDATE

10.6.2022.

Centar UP2DATE objavljuje Poziv za upis polaznika u Program izobrazbe „Radno
pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti“.

Program izobrazbe „Radno pravo i zapošljavanje s naglaskom na osobe s invaliditetom i posebne okolnosti“, organizira se u sklopu projekta „BeUp2date“, koji provodi Centar UP2DATE, u partnerstvu s Udrugom ZAMISLI, u okviru poziva „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“, uz financijsku podršku iz Europskog
socijalnog fonda, te iz državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge UP.04.2.1.11.0061.

 
Program je namijenjen zaposlenicima i/ili volonterima organizacija civilnoga društva, a sastoji se od osam modula i individualnih instrukcija.
Rok za prijavu je 24. lipnja 2022. godine.

IZJAVE KORISNIKA

Moje iskustvo s učenjem rada na računalu je fantastično. Centar UP2DATE je za mene najbolji i zahvaljujem se mojoj predavačici na strpljenju, razumijevanju, dobroti i ostalome. Svima preporučam edukacije u Centru UP2DATE.
Barbara Gergorić
Jako bih pohvalila projekt asistenta jer često koristim pomoć asistentica iz Centra UP2DATE i jako sam zadovoljna i njihovom fleksibilnošću i načinom komunikacije. Bez takve usluge ne bih mogla obavljati svakodnevne aktivnosti.
Sanja Fališevac
Nisam nigdje do sad imao priliku ovako gledati divlje životinje, ptice i oružje. Jako sam sretan što sam bio u Lovačkome muzeju i preporučit ću svima da dođu. S uslugama Centra UP2DATE sam oduševljen, uvijek su susretljivi i na raspolaganju nama korisnicima.
Orijano Beušić
Pohvalna je politika Centra UP2DATE jer osluškuje želje i potrebe korisnika koji im se obraćaju i na temelju tih saznanja kreiraju aktivnosti, projekte, programe. Zato su tako odlični, uspješni i traženi. Meni je susret s njima bio prekretnica u životu, pozitivan događaj!
Željko Devčić

UP2DATE U BROJKAMA

1
godina rada
1
korisnika
1
zaposlenika
1
volontera

Centar za istraživanje, edukaciju i primjenu novih znanja UP2DATE

LOKACIJA

Ulica grada Mainza 29
10000 ZAGREB

INFO

OIB | 81236156441
IBAN | HR0323600001101502828

KONTAKT

T  |  +385 1 4839534
E  |  info@up2date.hr

Oznaka pristupačnosti
up2date logo