Kvizom 50+ obilježili 10. tjedan cjeloživotnog učenja

Moderatori i polaznici kviza. Moderators and contestants.
Moderatori i polaznici kviza.

U petak, 30. rujna ugostili smo u prostoru Centra UP2DATE cijenjene dame i gospodu s 50 i više godina čiji je zajednički nazivnik želja za učenjem. Razlog tom okupljanju bilo je druženje naših bivših polaznika informatičkih edukacija za starije osobe, ali i onih koji će to tek možda postati, čime smo obilježili 10. tjedan cjeloživotnog učenja.

Iako se najavilo 20-ak polaznika, stiglo ih je tek 11 jer je ostale do zakazanog termina uspjela pokositi ova neugodna viroza s temperaturom koja trenutno vlada u Zagrebu. Upriličen je i mali informatički kviz kojem je pristupilo 7 osoba, a 4 su obeshrabreno izjavile da će sudjelovati drugi put, kad još malo nauče i uvježbaju korištenje računala. No kad su vidjeli koliko su pitanja bila jednostavna, više im nije bilo jasno čega su se plašili.

Četiri osobe su nagrađene poklon-bonovima slastičarnice Vincek u vrijednosti od 50 kuna pa im želimo dobar provod kad se budu sladili slasticama.

Nagrađeni su: Ana Žilić, Štefica Sekovanić, Dragutin Melner i Antun Kovač. Čestitamo!

Bila nam je čast da ste upravo kod nas pokazali svoje informatičko znanje, ili bar hrabro isprobali sreću! Računalo je naša lakša sadašnjost i bolja budućnost!